www.texterochdikter.se

På denna sida beskriver jag hur det är att leva med kronisk smärta. Jag berättar om fibromyalgi, nackskada/ whiplash och psykisk smärta. Jag skriver dikter och texter om livet. Vissa texter skriver jag på bilder som jag gör själv. Mitt budskap med sidan är att hjälpa dig förstå att livet kan förändras snabbt men vägen tillbaka är lång. Men det går att få livskvalitet ändå.

Beställa Bilder

Kanske vill du ge bort ett budskap, en födelsedagshälsning, en kärlekshälsning eller varför inte en krya på dig kram till någon som betyder lite extra för dig. 

Här kan du beställa bilder med önskad text som du själv väljer. Eller också ett önskemål på textens innehåll som jag formulerar ihop åt dig. Då skickar jag dig ett svar på hur texten blev och du får godkänna den innan jag gör den på bilden du valt.

Bilderna du har att välja på ser du här nedan.

Skicka mig din mailadress och vilket nummer på bilden du önskar. Skriv också vilken text du önskar ha på bilden. När bilden är klar meddelar jag dig, du betalar då säkert med Payson ( se knappen nederst på sidan ), när jag fått betalningen sänder jag dig bilden via mail där du själv kan skriva ut den i önskad storlek. Och kanske rama in eller klistra på en hård pappskiva som ett kort.

Priset för bilderna är.

Bild + kort text ( Max 50 tecken ) hy 35 kr/ st om du själv väljer text.

 

(50 kr/ st om jag ska formulera texten.  

 

 

Bild + text ( Max 80 tecken ) kostar kr 50 kr/ st om du själv formulerar texten. 

 

65 kr/ st om jag ska formulera texten. 

 

Texter över 80 tecken kostar 75 kr/ st om du själv väljer text. 

 

100 kr/ st om jag ska formulera texten. 

 

 

Bilderna är bilder jag tagit och gjort själv därav priset, då jag också tar en liten summa för arbetet. Jag kommer fylla på med fler bildalternativ när jag gjort fler bilder. Vissa bilder går  också att få i andra färger om så önskas. Allt det skriver du i ditt meddelande till mig när du  beställer.

Klicka på bilderna så blir de förstorade och du ser dem bättre. Vattenstämpeln kommer inte med på din bild, den syns bara här på sidan.

 

 

 


(Lämna tom)

 Betalning

 

 

 

friendster counter