www.texterochdikter.se

På denna sida beskriver jag hur det är att leva med kronisk smärta. Jag berättar om fibromyalgi, nackskada/ whiplash och psykisk smärta. Jag skriver dikter och texter om livet. Vissa texter skriver jag på bilder som jag gör själv. Mitt budskap med sidan är att hjälpa dig förstå att livet kan förändras snabbt men vägen tillbaka är lång. Men det går att få livskvalitet ändå.

Julrusch!

Ojojoj, nu är det årets mest hektiska månad. Vi sliter ut oss och stressar och far och trängs med folk som aldrig förr. Undrar varför det måste vara så? Det blir ju jul ändå utan att man kör sig i botten. Jag försöker numera ta julen med ro, fixar lite då och då istället för att fixa allt i slutet.

Jag har hellre lite julstämning före jul än efter nyår. Det är nu det känns som mysigast i denna mörka och kulna tid som december är. Julklappar har vi minskat ner på betydligt sen barnen blev större. Det är bättre att köpa saker efter jul än att stressa med det det innan tycker jag.

Julmaten går det också att köpa en del, det finns mycket gott som är färdigt om man inte har orken och lusten. Det är inget fel med det, huvudsaken är att man har lite energi och julglädje att fira jul med när den sen kommer.

Var rädd om dig inför julen.....KRAM.....

 

 

1 Dec 2017

friendster counter