TEXTEROCHDIKTER.SE

På denna sida beskriver jag hur det är att leva med kronisk smärta. Jag berättar om fibromyalgi, nackskada/ whiplash och psykisk smärta. Jag skriver dikter och texter om livet. Vissa texter skriver jag på bilder som jag gör själv. Mitt budskap med sidan är att hjälpa dig förstå att livet kan förändras snabbt men vägen tillbaka är lång. Men det går att få livskvalitet ändå.

Ansökan Om lösenord

Tyvärr blir jag tvungen att ta bort förmånen att bara prenumerera på mitt medlemsbrev för att få ett lösenord. Det har missbrukats av ett flertal och nu har jag helt enkelt ledsnat på det. Mina skyddade texter är så personliga att jag inte har lust att dela med mig av dem som inte uppskattar dem, och till dem som försöker lura till sig lösenord mm. Tråkigt när folk gör så, men jag är desto tacksammare för alla er andra som är ärliga.

Jag har bestämt mig för att det fortfarande ska vara gratis att läsa eftersom jag vet att många av mina trogna läsare är i samma situation ekonomiskt som jag själv med sjukbidrag mm. Och jag vill inte ta betalt för att just dem ska få läsa.

Nu provar jag detta sättet först och hoppas det fungerar bättre. I fortsättningen kommer jag INTE lämna ut lösenord via medlemsbrev utan där blir bara övrig information. Vill du ha ett lösenord är det fortfarande ganska enkelt. Följ bara instruktionerna nedan, det blir mycket mer jobb för mig på det här sättet men det är också säkrare. Behöver det bytas, ( vilket förhoppningsvis inte behövs lika ofta med det här nya reglerna) någongång får jag meddela dig via nyhetsbrev om att ändring kommer att ske, när och vidare instruktioner. Skillnaden är inte så stor sen tidigare, mailadresserna lagras på samma sätt som vid nyhetsbrev.

OBS! Det MÅSTE vara en giltig mailadress, annars blir det fel och inget lösenord kommer fram till dig. Det kommer tillbaka till mig som ett felmeddelande om den inte är korrekt inskriven.

Instruktioner:

När du fyller i formuläret nedan godkänner du samtidigt att du accepterar mina enkla regler för att få ett lösenord.

* Ingenting får kopieras, skrivas av eller på annat sätt hamna utanför dessa låsta sidor.  

* Det som står på sidorna är sekretessbelagt och ska så förbli.

* Du får INTE lämna ut lösenordet till någon annan, du ansvara själv för att det inte hamnar i orätta händer.

* Du meddelar mig om du vill få lov att använda någon text och i vilket sammanhang du i så fall har tänkt använda den. Dikterna är däremot inte alls tänkbart att få låna i nuläget tyvärr.

* Jag förbehåller mig rättan att anmäla stölder av texterna via upphovsrättslagen om det kommer till min kännedom att någon använt dem utan min vetskap.

Inga nya regler alltså utan de som gäller hela sidan.

I övrigt fyll i formuläret nedan, märk det lösenord i ämnesrutan skriv jag godkänner reglerna och vill ha ett lösenord i meddelande rutan och sen på skicka. Jag svarar så fort jag kan och lämnar lösenordet. Alla uppgifter skyddas så du behöver inte vara orolig att de går vidare. Det är bara jag som ser dem.

 

 

Exempelbild skriv in dina uppgifter som i denna bild. Det är viktigt att du skrivet i att du godkänner villkoren, som exemplet här nedan. 

/image.jpg 

VÄLKOMMEN att få ditt lösenord.


(Lämna tom)