TEXTEROCHDIKTER.SE

På denna sida beskriver jag hur det är att leva med kronisk smärta. Jag berättar om fibromyalgi, nackskada/ whiplash och psykisk smärta. Jag skriver dikter och texter om livet. Vissa texter skriver jag på bilder som jag gör själv. Mitt budskap med sidan är att hjälpa dig förstå att livet kan förändras snabbt men vägen tillbaka är lång. Men det går att få livskvalitet ändå.

Om sidan, regler och villkor.

 

Lite om mig: 

Hej!

Välkommen till min sida. Jag är en kvinna på 50 + gift och har 2 st vuxna barn . När jag var 22 år drabbades jag av en arbetsskada i nacken. Med åren har det även utvecklats till fibromyalgi, IBS och panikångest. Att skriva är en bearbetning av mitt liv därför är många sidor lösenordsskyddade.

För att få tillgång till de låsta sidorna behöver du ansöka om ett lösenord det gör du via länken nedan. Vill du få tillgång på nyheter och annat som ändras på sidan så prenumerera ( gratis ) på mitt nyhetsbrev som kommer ut i slutet på varje månad. Så missar du heller ingen information som inte skrivs ut på sidan.

 ansokan-om-losenord

 

 

Villkor:

Hela hemsidan är skyddad enligt upphovsrätten och får därför inte skrivas av, kopieras eller på något annat sätt användas utan min vetskap. Jag anmäler alla stölder av texter och bilder som används utan lov enligt upphovsrätten. Och det kommer då och då till min kännedom om stölder då jag har många medlemmar både här och på fb som hittar mina texter på andra sidor på nätet. Så tack för visad förståelse och respekt för det.

 

* Genom att prenumerera godkänner du villkoren som gäller för lösenordskyddad text och hemsidans regler. Alltså det som står på sidan stannar på sidan. Är det någon text/ dikt du undrar över så kontakta mig så får vi se hur vi kan ev lösa det.

Nyhetsbrev:

Mitt nyhetsbrev kommer ut i slutet av varje månad och innehåller lite allmän fakta om vad  som sker på sidan. Där kommer också stå om det blir någon förändring av lösenordet, det nya systemet gör att lösenordet inte behöver bytas lika ofta som förut. Men behöver det ske så blir du kontaktad via nyhetsbrev med instruktioner om det.