TEXTEROCHDIKTER.SE

På denna sida beskriver jag hur det är att leva med kronisk smärta. Jag berättar om fibromyalgi, nackskada/ whiplash och psykisk smärta. Jag skriver dikter och texter om livet. Vissa texter skriver jag på bilder som jag gör själv. Mitt budskap med sidan är att hjälpa dig förstå att livet kan förändras snabbt men vägen tillbaka är lång. Men det går att få livskvalitet ändå.

Beställningar

 

 ♥För att beställa så skicka mig.♥

* Namn ( för och efternamn , se formulär nedan ).

* Giltig e-post adress.

* Innehåll i texten, särskilt tema. Ska det vara ett tal eller en dikt/ text om kärlek, smärta , sorg, glädje eller något annat ni önskar.

* Vill du ha med bild eller bara en text på bakgrund?

* Priset ( en liten symbolisk summa ni tycker det kan vara värt för texten och arbetet ) inte frågan om några stora summor.

* OBS! Det går även att beställa en av de färdiga texterna på denna sida.( villkoret är att bara använda texten för privat bruk, alltså inte ge den vidare eller ändra i den utan mitt medgivande. 

* Pengarna sätts in på mitt speciella konto för texter och dikter som fås via e- postsvar. Jag vill ha betalningen senast 2 dagar ( vardagar ) efter jag levererat texten. Finns det stort intresse för beställningar kommer jag att införa den säkra betalningen via Payson.

 

 

 

(Lämna tom)

 

http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.fb.com%2Fprofile.php%3F%3D75876879&h=MAQFlHMihAQG3MZuPvao9rTvLVk0agPUbTzndRKe9NsjF8A&enc=AZPB8ZLhflU0QnY3syGv3SrrslsTsPVqjtzLbOyTcsJ3jPV_zJwZDVn5xQ5KPRRFRWRMvHyl7PnFnxBNZ9YulYH5S9XVON4xChYwMyVUZlEhpHa_ubeQQxf6xsP2J3LpnmixakRt3alkauv-WXJfSeuKoBZ5ov5cniP5Vom8CseF1ht_s4jmX0zNGDg109KGW48&s=1 

texterochdikter@hotmail.se