TEXTEROCHDIKTER.SE

På denna sida beskriver jag hur det är att leva med kronisk smärta. Jag berättar om fibromyalgi, nackskada/ whiplash och psykisk smärta. Jag skriver dikter och texter om livet. Vissa texter skriver jag på bilder som jag gör själv. Mitt budskap med sidan är att hjälpa dig förstå att livet kan förändras snabbt men vägen tillbaka är lång. Men det går att få livskvalitet ändå.

För varmt!!!

 

Jag gillar värme och sommar men nu är det för varmt 30 grader är väl mycket.  Poolen blev färdig fylld idag så den har vi utnyttjat flitigt idag. Man orkar knappt vara ens i skuggan, vattnet är bäst. Igår var vi vid stranden och trängdes med alla andra badsugna men det blir ett packande och konkande på kylväskor, stolar och badkläder. Därför är det skönt med poolen och vara på hemma plan.

Resan till Göteborg gick bra och var jätte trevligt, men även där var hettan för mycket. Jag var sjukt trött när vi åkte hem och halvsov hela vägen. Men vi hade två trevliga dagar och trevligt sällskap så då är det värt det helt klart.

Ångesten har hållit sig i skinnet och jag känner bara av lite hjärtklappning när det blir för mycket och stressigt. Hoppas det lugnar sig helt snart, får vila så mycket det går.

Nu är det kväll och det är helt klart det skönaste på hela dagen. Nu kan man ju vara ute utan att bli genomsvett. Skönt att sitta ute på kvällen och bara njuta av en skön sommarkväll och ta tillvara på dem så länge de varar.  

Vill helst inte tänka på höst och vinter utan bara ta tillvara på det som är nu. Det är nu som gäller, det som komma skall får man ta när det blir.

Ha det så gott.....KRAM.....

24 Jul 2014